Wie zijn wij - Running on Faith

Running On Faith
Eric Clapton tribute
Ga naar de inhoud
Izaak Wondergem, zang, akoestische gitaar
Ik ben iemand die graag op het podium staat, of met muziek/zang, toneel of cabaret.
En al heel lang een groot fan van Eric Clapton, dus toen ze vroegen of ik leadzang voor mijn rekening wilde nemen zei ik gelijk ja.
Goed, ik ben geen Eric Clapton, maar het is een genot om met deze band met zulke goede muzikanten dit soort muziek te maken.
Het leuke is dat Eric Clapton ook veel muziek heeft gezongen van anderen en dat maakt de keuze van de nummers heel gevarieerd.

Debby Tollenaar, zang
Zeeuws meisje van 38  lentes, met een passie voor Ierse folk, country en blues. laatbloeier  door onzekerheid, nu overwonnen maar altijd op zoek naar verbetering.
Via jamsessies terecht gekomen bij Running of Faith.

Erline Kraak, zang.
Geboren en getogen in Zeeuws Vlaanderen, als basisschoolmeisje viool gespeeld en in een kinderkoor gezongen en nu al een heel aantal jaren mezzo sopraan bij popkoor Seaside Rendez Vous. Running on faith is voor mij een nieuwe uitdaging, ik heb er zin in, let it grow!

Hans Boon, slaggitaar (elektrisch en akoestisch), achtergrondzang
Leerde  spelen op de oude gitaar van zijn zus en kocht op de middelbare school  van vakantiewerkgeld een Spaanse gitaar en leerde akkoorden spelen.
Altijd wel blijven spelen maar voor een band was vooralsnog eigenlijk geen tijd i.v.m. werk en andere hobby 's (toneelregie)
In 1994 een elektrische Ibanez gekocht en speelt vanaf 1998 in de Lerarenband van Nehalennia in Middelburg.
Verder nog enige bands op Zuid-Beveland waaronder van eind 2014 tot begin 2019 in No regrets!
Eind 2019 gestart met de Eric Clapton band "Running On Faith"

Ebbo de Jong, sologitaar (elektrisch en akoestisch)

Noem eens en bekende band in Nederland waar geen Indo in speelt!!
What more I have to say!
Gitaar spelen is een grote passie voor mij ik kan mijzelf daar soms beter in uiten dan woorden. Vandaar ik ook niet al te veel ga zeggen.
Kom maar kijken en luisteren.

Sipke Cuperus, basgitaar, contrabas en achtergrondzang
Liep al op 6-jarige leeftijd met een mondharmonica op zak, dus de muziek zat er al vroeg in.
Vervolgens allerlei andere instrumenten gespeeld, zoals fluit, banjo, gitaar, orgel en saxofoon.
Nog wat later de basgitaar ontdekt en dat met veel plezier in diverse bands gedaan. Rock, blues, ballads en later reggae, soul en jazz.
Tegenwoordig ook contrabas erbij.  Nu ook een akoestisch duo met zangeres, singer-songwriter genre. Heeft regelmatig op diverse podia gestaan.
Daarnaast sinds eind 2019 met frisse moed en vertrouwen begonnen bij Running on Faith.

Ed Stoltink, toetsen.
Na een tiental jaren met de band DEZZ bruiloften, partijen en andere festiviteiten muzikaal te hebben opgeleukt, nog in diverse andere bands gespeeld en uiteindelijk bij deze Clapton Tribute band terechtgekomen.
Hoewel de muziek van “slowhand Clapton” natuurlijk draait om gitaarspel van de bovenste plank, blijven er in het repertoire voldoende uitdagingen over voor de toetsen.

Fred Hazebroek, drums
Ooit begonnen op een Sonor drumstel van Fl 100,- (moet vreselijk geweest zijn voor de buren) waarop  ik met muziek van George Benson mee trommelde. Later op sleeptouw genomen door een lokaal bandje genaamd ‘Blast’, met een repertoire van covers en eigen nummers Na een paar jaar in diverse bruiloft en partijen bandjes gespeeld. Daarna wereld beroemd geworden op Schouwen-Duiveland met “Crosshead and the South Side Horns”. Na die band door (prettige) omstandigheden ongeveer twaalf jaar geen stok aangeraakt. Nu, na vier jaar in een Jambandje gespeeld te hebben gevraagd bij Running on Faith.
Ik hoop dat ze er geen spijt van krijgen.
Terug naar de inhoud